понедельник, 4 февраля 2013 г.

Модуль 1. Рефлексія

Рефлексія — це обов’язковий елемент у навчанні, проте ним часто нехтують. Щоденна завантаженість учителя не залишає часу для додаткових серйозних роздумів про якість власної професійної діяльності. Безумовно, вчителі думають про те, що відбувалося у їхньому класі кожного навчального дня. Вони аналізують, які вправи та завдання видалися вдалими чи невдалими на уроці, оцінюють ефективність добору методів і засобів навчання. Разом з тим, учителі часто глибоко не аналізують переваги інноваційних педагогічних технологій. Скористайтеся цією можливістю та присвятіть деякий час вивченню свого педагогічного досвіду, проаналізуйте протиріччя, які виникають при навчанні у вашому класі.

Мої цілі:

  • навчитися створювати власний блог;
  • навчитися користуватися блогом;
  • аналізувати свої досягнення;
  • обдумувати нові ідеї;
  • вдосконалювати власний досвід.


Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме допоміг проаналізувати свої досягнення, обдумати ідеї та сумніви й збудувати власну освітню траєкторію.


1 комментарий:

  1. Наталіє, не копіюйте текст підручника!
    "Вдосконалити " і "обдумувати нові ідеї" - дуже загально, варто конкретизувати. Бо таким чином сформульовані власні цілі навчання важко перевірити, чи досягнені вони і наскільки? Наприклад, як Ви по закінченні цього тренінгу досягнете мети "вдосконалити власний досвід"?
    А от три перших Ваших мети - вимірювані, конкретні.
    Успіхів, щирості і натхнення!!

    ОтветитьУдалить